ARTICULATE

Articulate 360 - en komplett lösning

Articulate 360 är branschens mest använda verktyg för att skapa digitala utbildningar. Med Articulate 360 får du allt du behöver för att enkelt och snabbt kunna ta fram effektiva utbildningar. Du kan publicera på önskad utbildningsplattform och köra på dator, surfplatta eller mobil.

 

Spela videoklipp

Articulate 360 - innehåll

Storyline 360 – ledande programvara för att skapa kraftfulla utbildningar på friform. Roligt och kul att arbeta med – lätt att lära.

Rise – Articulate Rise är ett webbaserad verktyg där kan du snabbt och lätt kan bygga snygga responsiva e-learningkurser. Rise är mycke intuitivt att använda.

Review – Med Articulate Review kan du bjuda in dina intressenter att granska och kommentera en kurs och på så sätt underlätta och snabba upp kursutvecklingen.

Content Library – Ett bibliotek med mer än 7 miljoner resurser direkt i verktygen som du kan använda i alla dina kurser med mallar, bilder, illustrationer, videos med mera.

Peek och Replay – Två olika verktyg för att spela in skärm och film på din dator.  

 

 

Vad Elogo erbjuder

Articulate 360 för teams – Vi säljer prenumerationer.
Kontakta oss för bästa pris!

Utbildning – Vi håller anpassade utbildningar i Articulate 360.
Kontakta oss för att diskutera era behov.

Support – Vi kan hjälpa er vi kursutveckling, ta fram mallar, uppdatera kurser med mera. Kontakta oss för att diskutera era behov.

elogo