Articulate

· 1 min läsning
Articulate
Photo by Corinne Kutz / Unsplash

Vi är återförsäljare och experter på Articulates produkter.
Articulate 360 är branschens mest använda verktyg för att skapa digitala utbildningar. Med Articulate 360 får du allt du behöver för att enkelt och snabbt kunna ta fram effektiva utbildningar. Du kan publicera på önskad utbildningsplattform och köra på dator, surfplatta eller mobil.

Articulate 360

Storyline 360 – ledande programvara för att skapa kraftfulla utbildningar på friform. Roligt och kul att arbeta med – lätt att lära.

Rise 360 – Articulate Rise är ett webbaserad verktyg där kan du snabbt och lätt kan bygga snygga responsiva e-learningkurser. Rise är mycke intuitivt att använda.

Content Library 360 – Ett bibliotek med mer än 7 miljoner resurser direkt i verktygen som du kan använda i alla dina kurser med mallar, bilder, illustrationer, videos med mera.

Review 360 – Med Articulate Review kan du bjuda in dina intressenter att granska och kommentera en kurs och på så sätt underlätta och snabba upp kursutvecklingen.

Elogo erbjuder

Articulate 360 för teams – Kontakta oss för bästa pris!

Utbildning – Vi håller anpassade utbildningar i Articulate 360.
Kontakta oss för att diskutera era behov.

Support – Vi kan hjälpa er vi kursutveckling, ta fram mallar, uppdatera kurser med mera. Kontakta oss för att diskutera era behov.