Lärportaler och LMS

Totara Learn och Moodle LMS

Vi arbetar med open source lärportaler och LMS och fokuserar på Totara Learn och Moodle LMS som är de ledande systemen inom området. De bygger båda på Moodle i grunden vilket gör dem lätta att administrera och hantera på liknande sätt. Vilket system man skall välja beror förstås på de behov man har och på den budget som sätter ramarna. 

Totara Learn

Totara Learn är ett funktionsrikt, flexibelt learning management system med öppen källkod och allt inkluderat. Vi skräddarsyr det – både visuellt och funktionellt – för att passa era behov. Vi ger Totara Learn en egen stil med vårt utbud av plugin och anpassningar – som byggs baserat på era krav.

Om ni letar efter en enkel lösning som går snabbt att få igång kan vi lösa det. Och om ni behöver få det lite mer anpassat för att fungera för ert företag så löser vid det också. 

Kontakta oss för mer information och en diskussion kring era behov.

 

Totara Talent Experience platform

Totara Talent Experience Platform är en kombination av tre system som kan användas fristående eller sammakopplade beroende på behov. Totara Talent Experience Platform består av:

Totara Learn – ett LMS

Totara Engage LXP – en LXP, Learning Experience Platform. En helt ny plattform för socialt lärande.

Totara Perform – en plattform för performance och kompetenshantering, medarbetarsamtal (appraisals) och 360-utvärderingar.

Kontakta oss för mer information och en diskussion kring era behov.

Moodle LMS

Moodle LMS är väldens mest använda LMS/lärplattform med en bred funktionalitet.

Moodle är open source och fritt att använda och lätt att anpassa. Moodle är perfekt för er som vill komma igång med distansutbildning och e-learning snabbt men även kunna utvecklas med tiden. Moodle har en bred användarbas över hela världen och finns översatt till över 100 språk. Det är alltid lätt att hitta support för Moodle och systemet är mycket stabilt och funktionsrikt.

Kontakta oss för mer information och en diskussion kring era behov.

elogo