Lärportaler och LMS

Elogo Learn och Moodle LMS

Vi arbetar med open source lärportaler och LMS och fokuserar på Elogo Learn och Moodle LMS som är kraftfulla och kostnadseffektiva. De är lätta att administrera och hantera. Vilket system man skall välja beror förstås på de behov man har och på den budget som sätter ramarna. 

Elogo Learn

Elogo Learn är ett funktionsrikt, flexibelt learning management system med öppen källkod och storflexibilitet. Vi skräddarsyr det – både visuellt och funktionellt – för att passa era behov. Vi ger Elogo Learn en egen stil med vårt utbud av plugin och anpassningar – som byggs baserat på era krav.

Om ni letar efter en enkel lösning som går snabbt att få igång kan vi lösa det. Och om ni behöver få det lite mer anpassat för att fungera för ert företag så löser vid det också. 

Kontakta oss för mer information och en diskussion kring era behov.

elogo

Moodle LMS

Moodle LMS är väldens mest använda LMS/lärplattform med en bred funktionalitet.

Moodle är open source och fritt att använda och lätt att anpassa. Moodle är perfekt för er som vill komma igång med distansutbildning och e-learning snabbt men även kunna utvecklas med tiden. Moodle har en bred användarbas över hela världen och finns översatt till över 100 språk. Det är alltid lätt att hitta support för Moodle och systemet är mycket stabilt och funktionsrikt.

Kontakta oss för mer information och en diskussion kring era behov.

elogo