Om Elogo

· 1 min läsning
Om Elogo
Photo by Annie Spratt / Unsplash

Vi är experter på digitala utbildningslösningar för både stora och små företag och organisationer. Vi har lång erfarenhet digital kursutveckling och kan hjälpa till i alla led från utbildning i learning design och författarverktyg till hela produktioner. Vi levererar och supporterar lärportaler och LMS baserade på öppen källkod. Vi har lång erfarenhet av Moodle och Totara LMS.

Våra kunder

Ascom ATEA Axis
Betonginstitutet Castellum Dafo
Demenscentrum Domstolsverket ECDC
Emerson Entry Point North Ericsson
Essity Forex Göteborgs stad
Göteborgs Universitet Handelsrådet Helsingborg stad
Husqvarna IKEA Iterum
Kinnevik Kungliga Musikhögskolan LEQM
Malmö stad Mitsubishi Mölnlycke Healthcare
Novo Nordisk RISE Securitas
Semcon SEPAF SNITTS
SPSM Stiftelsen Allmänna Barnhusen SKL
Takeda Tamro The Swedish Club
TitanX Toyota Material Handling Trainor
Volvo Bussar Volvo Cars Volvo Construction Equipment
Volvo Group Volvo Trucks

Våra Partners

Kineo

Kineo är en av våra samarbetspartners sedan start. Kineo är ett globalt workplace learningföretag som hjälper företag att förbättra performance med lärande och teknik. Kineo har ett globalt nätverk av kontor och har lång erfarenhet av design och utveckling av digitala utbildningslösningar.

LEQM

LEQM utvecklar AI-baserade system för komplex projekthantering. LEQM kvalitetssäkrar produktutvecklingsprojekt genom kontroll över alla planer som påverkar projektet. Status visualiseras i en vy vilket gör att man omedelbart ser konsekvenserna av eventuella förseningar och snabbt kan planera om. Allt för att minska risken för kostnadsdrivande förseningar.

Kontakta oss